Inloggen Kosmos

Kosmos

Organisatie

Veiling Zaltbommel verbindt al ruim 100 jaar telers en afnemers. Onder de volledige naam van Cooperatie Tuinbouwveiling Zaltbommel en Omstreken b.a. verzorgen wij sinds 1917 de afzet van een breed pallet aan aardbeien, zachtfruit, hardfruit en groenten binnen Nederland én daarbuiten. Wij kiezen voor het beste resultaat voor onze telers en afnemers, in zowel prijs als kwaliteit. Wij bieden de mogelijkheid om de producten te (ver)kopen via bemiddeling en middels de klok. Onze persoonlijke en betrokken benadering maakt onze organisatie uniek, met als doel het beste resultaat voor de teler.

Samen naar het beste resultaat

De kracht van ons netwerk, maar des te meer de band met onze telers en afnemers kenmerken ons. Wij begeleiden onze telers daar waar nodig, faciliteren en betrekken onze telers bij de totstandkoming van de prijs. Een transparante en open werkwijze waar niet alleen wij ons goed bij voelen, maar waarbij ook onze telers en afnemers zich gewaardeerd voelen.

Uitstekende communicatie

Onze medewerkers kennen de markt en onze telers door en door. Wij gaan met ze in gesprek en zorgen voor de beste match aan de afnemerzijde. Veel van onze medewerkers zijn al lange tijd werkzaam bij onze organisatie zodoende wordt een langdurige relatie opgebouwd. Korte lijnen, betrokken en benaderbaar zijn woorden die ons gehele team omschrijven. Bij Veiling Zaltbommel voelt iedere teler en afnemer zich een “versdenker”.

Vers in het vak

Onze telers hebben passie voor hun product en dat waarderen wij. Om dit te vertalen naar de afzetkant bieden wij diverse diensten aan die zorgen dat hun product vers in het vak komt te liggen in de juiste presentatie. Onze locatie Zaltbommel beschikt over een eigen koelhuis met opslagmogelijkheden. Ook bieden wij diverse verpakkingsmogelijkheden dankzij onze eigen verpakkingslijn.

Meer lezen over onze verpakkingslijn?

Bekijk onze diensten.

Missie en visie

Veiling Zaltbommel stelt zich als missie om gezonde voeding voor iedereen beschikbaar te maken. Verse producten die met respect voor mens, natuur en omgeving op de markt gebracht worden. Om dit te realiseren bouwen we een hechte relatie op met onze telers waarbij groei, zowel economisch als bedrijfsmatig, gerealiseerd worden. Een eigen gezicht in de markt waarin we bekend staan als betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig en een flexibele speler. Aanvullende diensten, een heldere en transparante manier van communiceren en het uitbreiden van een krachtig netwerk dragen hieraan bij.

Ook lid worden?

Meer dan 100 leden zijn aangesloten bij Veiling Zaltbommel!